Prolećna akcija osiguranja automobila Kompanije „Dunav osiguranje“

U velikoj prolećnoj akciji za osiguranje automobila, Kompanija „Dunav osiguranje“, višegodišnji lider na tržištu osiguranja u zemlji, pripremila je niz pogodnosti za sve ugovarače osiguranja motornih vozila koji žele da zaštite sebe i svoje vozilo od svake nezgode nastale u saobraćaju.

U periodu trajanja akcije, od 22.marta do 30. aprila, svim vlasnicima vozila koji zaključe auto-kasko polisu Kompanija „Dunav“ će omogućiti 15% popusta na visinu premije osiguranja za sva vozila, kako za ona koja se prvi put registruju, tako i za sva ostala, uključujući obnovu osiguranja, kao i ugovaranje osiguranja za polovna vozila.

Pored popusta na auto-kasko, moguće je ostvariti i 30% popusta na premiju osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom do 500.000 dinara za slučaj smrti usled nesrećnog slučaja. Ako se vlasnici vozila odluče da istovremeno zaključe polisu osiguranja od auto-nezgode i pomoći na putu za polovna vozila, moguće je ostvariti popust od čak 50% na premiju osiguranja.

Kako bi na gradila klijente za lojalnost, Kompanija „Dunav osiguranje“ obezbedila je i posebne poklone iznenađenja. Za sve koji odluku o osiguranju donesu tokom perioda trajanja prolećne akcije, po zaključenoj polisi za auto-kasko, Kompanija „Dunav“ pripremila je poklon vaučer u vrednosti od 4.000 dinara za „Dunav auto“. U ovom najvećem lancu tehničkih pregleda u zemlji, koji broji više od 65 lokacija širom Srbije, osiguranici mogu da iskoriste vrednost vaučera za potrebe tehničkih pregleda, ali i za sve druge usluge auto-kozmetike, nabavku auto-guma i sl, kako bi pripremili svoje vozilo za nova putovanja.

Pored poklon vaučera, uz zaključenu polisu auto-kaska za sva nova vozila, specijalnu pogodnost predstavlja i gratis polisa osiguranja pomoći na putu, odnosno popust od 30% koji Kompanija odobrava na premiju osiguranja pomoći na putu za sva polovna vozila. Na taj način „Dunav osiguranje“ želi da pruži podršku svojim klijentima na svakom putovanju bilo gde u Srbiji ili širom Evrope, uključujući i Tursku, svakog dana u godini.