O nama

STUDIO GM Press – Svetlana Maslar PR (proizvodnja kinematografskih dela, audio-vizuelnih proizvoda i televizijskog programa) iz Beograda bavi se TV produkcijom, izdavaštvom, podrškom medijima, marketingom i konsaltingom.

Od 2006. godine, jednom nedeljno, se priprema, realizuje i TV stanicama širom Srbije distribuira specijalizovana TV emisija o saobraćaju „VEZE“ koja je na tržištu pozicionirana kao prepoznatljiv servis koji pruža zanimljive, tačne, aktuelne i iznad svega praktično upotrebljive informacije za gradjane i privrednike, skenirajući u svojim vestima,  informacijama i reportažama kompletan sektor saobraćaja. Realizuje se u okviru nezavisne produkcije i traje do 30 minuta (sa reklamnim sadržajem).

WEB VIDEO SERVICE

Usluge STUDIO GM Press web video servisa namenjene su institucijama, kompanijama i drugim društvenim i privatnim subjektima u zemlji i inostranstvu kao i TV stanicama širom Srbije. Preuzimanje (download) i emitovanje video zapisa u HD formatu je besplatno (free).
Za renomirane klijente vršimo i usluge snimanja svih ili odabranih dogadjaja vezanih za rad ili promociju klijenta kao i montažu snimljenog materijala, po zahtevu i na terenu kao i slanje istog na server odakle, sa sajta www.veze.rs video materijal mogu preuzeti i emitovati sve TV stanice.